csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
További hírekcall_made

Az otthon felújítását is támogatják januártól

Otthonfelújítási támogatással egészül ki az otthonteremtési program: az a család, amely felújítja az ingatlanját, január elsejétől a költségek felét, legfeljebb 3 millió forintot visszaigényelhet – jelentette be a családokért felelős miniszter. Novák Katalin hozzátette: ennek egyetlen feltétele a legalább egy gyermek nevelése.

Családvédelmi akcióterv
Novák Katalin: a cél, hogy otthonok épüljenek fiataloknak

Novák Katalin: a cél, hogy otthonok épüljenek fiataloknak

2020. szept. 24. 8:40

A cél, hogy otthonok épüljenek, és olyan fiatalok tudják tulajdonukba venni, akik családot alapítanak, gyermekeket nevelnek – mondta a Mandinernek Novák Katalin. Az interjúban a készülő második Családvédelmi Akciótervről is elárult részleteket a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Már jól ismerik a Babaváró Támogatást

Már jól ismerik a Babaváró Támogatást

2020. szept. 11. 8:51

A 18-29 évesek megközelítőleg fele (44 százaléka) valószínűnek tartja, hogy rövidesen él majd a Babaváró Támogatás adta lehetőséggel – derült ki egy friss kutatás eredményéből.

A koronavírus-járvány sem törte meg a CSOK népszerűségét

A koronavírus-járvány sem törte meg a CSOK népszerűségét

2020. szept. 7. 9:40

Töretlen a CSOK népszerűsége, a kifizetések a koronavírus-járvány ellenére megduplázódtak. Az idei első fél évben Családi Otthonteremtési Kedvezmény formájában több mint 63 milliárd forinttal támogatta az állam a családokat – közölte Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Támogatások, kedvezmények
Ügyintézési kisokos
További hírek
Négyezer iskolás kapott tanszeradományt

Négyezer iskolás kapott tanszeradományt

2020. okt. 14. 13:45

Ezerhétszáz család mintegy négyezer gyermeke kapott tanszert, iskolaszert a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és egy áruházlánc idei közös akciójában – jelentette be az egyesület elnöke.