csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: életmód
Szépnek lenni mindenáron?

Szépnek lenni mindenáron?

2021. márc. 7. 9:00, Életmódcall_made

Iszonyatos nyomás alatt élnek a 21. századi nők, hogy megfeleljenek a szépséget mindenek fölé helyező és az örök ifjúságot éltető elvárásoknak. Vagy ez csak városi legenda? Tapasztalt kozmetikussal keressük az igazságot.

Babamasszázs – nem csak hasfájásra!

Babamasszázs – nem csak hasfájásra!

2021. febr. 4. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A pocakfájás enyhítésén túl segíti az ellazulást, erősíti a kötődést, támogatja az immunrendszert és az izomzat egészséges fejlődésére is hatással van. Lénárd Orsi babamasszázs oktatótól azt is megtudtuk, hogyan sajátíthatjuk el és mikor, mennyi ideig érdemes alkalmazni ezt a fajta masszázst.

A konyha szürke eminenciása

A konyha szürke eminenciása

2021. jan. 16. 9:00, Életmódcall_made

Nincs sem vonzó íze, sem bódító zamata, megemészteni sem könnyű, mégis egyre csak dicsérik. Aligha van olyan étrendi tanácsadó, amely ne hangsúlyozná a rostokban dús konyha áldásait. Ehhez támaszt nyújt a tudomány is.

„Beleszerettem a vidéki életformába”

„Beleszerettem a vidéki életformába”

2021. jan. 13. 6:00, Interjúkcall_made

Gyetvainé Zováth Anikó már többszörös újrakezdőnek számít, legalábbis a szakmai életében, ráadásul minden váltásánál irigylésre méltó lendülettel, energiával és munkabírással vetette bele magát az új feladatába. Csakúgy, mint másfél évvel ezelőtt, amikor négygyermekes anyukaként egy teljesen új vállalkozásba fogott: családjával együtt létrehozott egy különleges élménybirtokot. Feltett szándéka, hogy minél több embert megismertessen a vidéki életforma szépségeivel.