csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: életmód
Hogyan lendüljünk túl a nyaralás utáni depresszión?

Hogyan lendüljünk túl a nyaralás utáni depresszión?

2021. aug. 30. 5:00, Életmódcall_made

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy egy jól sikerült, élménydús vakációról hazatérve úrrá lett rajtunk a rosszkedv, és a “normál” életbe való visszatérésnek már a gondolata is elborzasztott bennünket. A nyaralás utáni lehangoltság természetes jelenség, de szerencsére néhány apró trükkel megkönnyíthetjük a visszarázódást a megszokott hétköznapokba.

Nyáron is kiemelten fontos a vitaminpótlás!

Nyáron is kiemelten fontos a vitaminpótlás!

2021. aug. 17. 5:00, Életmódcall_made

Bár még javában élvezzük a nyári napsütést, és jellemzően a betegségek is elkerülnek minket az évnek ebben az időszakában, a tévhittel ellentétben ilyenkor is figyelni kell a vitaminok pótlására. Hiszen nemcsak az immunrendszerünket erősítik, hanem energiával is kellőképpen feltöltenek bennünket.

„Jelen kell lenni” – Danis Lídia a Családvarázsban

„Jelen kell lenni” – Danis Lídia a Családvarázsban

2021. aug. 9. 5:00, Családban élni jócall_made

Danis Lídia egy csapásra lett országosan ismert az Aranyélet című sorozatnak köszönhetően, amelyben az egyik legemlékezetesebb karaktert alakítja. Azt mondja, hogy a színészi sikerek ellenére is ugyanaz a nő maradt, aki mindig is volt: egy családcentrikus, természetkedvelő ember. A Családvarázs 13. epizódja régebbi, de annál kedvesebb darabnak számít műsorkínálatunkban, ám mondanivalója mit sem vesztett erejéből, aktualitásából.