csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: blog

Bárdosiék: Melyik valóság?

2020. nov. 13. 15:00, Blogokcall_made

Vannak, akik csüngenek rajta, vannak, akik kárhoztatják, de az biztos, hogy a kütyükről és használatukról mindenkinek megvan a maga véleménye – amint ez a Rambo mami blogunkra érkezett rengeteg hozzászólásból is kiderül. Bárdosiék szerint ezek az eszközök elveszik a tinik gyerekkorát. Miért? Kiderül a népszerű házaspár legújabb vlogjából.

Na, kapaszkodj, te gyerek…!

Na, kapaszkodj, te gyerek…!

2020. nov. 13. 6:00, Blogokcall_made

Hogy igaza van-e Woody Allen-nek vagy nincs igaza, ki-ki eldöntheti. Mindenesetre én sokszor idéztem egy jópofa mondatát: A nagyszülők és az unokák azért vannak olyan jóban, mert közös az ellenségük. Az alábbi kis életkép azt hiszem, mást mutat. Sehol egy ellenség…

Testvér kontra barátnő

Testvér kontra barátnő

2020. nov. 8. 15:00, Blogokcall_made

Egyáltalán mi az, hogy testvér kontra barátnő, ugye? Nem gondolom, hogy össze lehet hasonlítani a kettőt, vagy választani kellene, mégis jó páran megtették Hanni keresztelője után. Sokáig nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán beszélek-e róla, de nem hagyott nyugodni, így aztán eldöntöttem, hogy belevágok.

Bárdosiék: Krupp? Ne pánikolj!

2020. nov. 6. 15:00, Blogokcall_made

Aki szülőként már megtapasztalta azt a szörnyű félelmet és tehetetlenséget, amit a gyermeke kruppos rohama idején érez, az azt kívánja, soha többet ne kelljen ilyet átélnie. Sajnos azonban a helyzet megismétlődhet, ezért jobb, ha felkészülünk rá. Hogyan? Erről vallanak Bárdosiék legfrissebb vlogjukban.

Apám sír

Apám sír

2020. nov. 6. 6:00, Blogokcall_made

Vannak emlékek, amelyek megmaradnak, örökre a tieid, mint tenyereden az életvonalak. Ez is történelem. A legszemélyesebb.