csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #blog
Ne halj meg soha, játék!
Ne halj meg soha, játék!
2020. aug. 14. 5:00, Blogokcall_made
Három kislány lakik fölöttünk. Nemrég még óvodások voltak, most meg azon veszem észre magam, hogy csatakiáltás reszketteti meg a lépcsőházat…
Egy jó lecsót, tessék!
Egy jó lecsót, tessék!
2020. aug. 8. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Elkészítési módja szinte családonként változik. Van, aki rizzsel, van, aki tojással, olajon és van, aki csak rendes szalonna-ágyon készíti. Nálam a nyári egyszerűségé a főszerep, no meg a természet-adta ízeké. Íme…
Jules és Jim
Jules és Jim
2020. aug. 7. 5:00, Blogokcall_made
Két gyerek állt a peronon. Egy kisfiú meg egy kislány. Az édesanyjuk volt velük. Régi a történet, de ha becsukom a szemem, most is előttem vannak.
Mersz gyengéd, sebezhető lenni?!
Mersz gyengéd, sebezhető lenni?!
2020. aug. 6. 14:00, Blogokcall_made
Böjte Csaba legújabb írásában arról mesél nekünk, hogy a szeretet miként szül szeretetet… oly egyszerű, mégis gyakran elfeledkezünk róla, pedig ez lenne létezésünk alapja.
A Bugyorügyi Bizottság jelenti!
A Bugyorügyi Bizottság jelenti!
2020. aug. 1. 14:00, Blogokcall_made
Mindig minden körülmények között, szinte minden anyuka esetében az első számú parák közé tartozik a „kakapara”. Miért nem csinálja, miért ilyen sokat, miért ilyen színű, miért ilyen az állaga, miért ilyen büdös… na jó, az utolsót véletlenül írtam. Persze, hogy büdös, hát hiszen az, ami. A lényeg, hogy a friss kismamáknak sokáig gondot okozhat a kaki-ügy és nekem bizony okozott is rendesen.