csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #blog
Apa súlyos beteg…
Apa súlyos beteg…
2019. aug. 1. 9:29
Már megint – és prüszkölöm bele a mindig félig üres zsebkendőmbe. Mert megfáztam az éjjel, amikor drága gyermekem, lányom maga alá gyűrte az én takarómat és emiatt, a résnyire nyitott ablak egész hetemet tette tönkre, olyan betegséget okozva, mellyel – szerintem – még aznap orvoshoz kell rohannom.
Az első külföldi nyaralásunk
Az első külföldi nyaralásunk
2019. júl. 31. 13:08
Már több mint három és fél órája ültünk a gépen, kicsit nyűgösen, kicsit elzsibbadva, amikor megfogalmazódott bennem, hogy erről a nyaralásról lesz aztán mit mesélni! Pedig még csak az odafelé vezető úton jártunk. Pontosabban az Egyiptom felé vezető úton...
Indulás!
Indulás!
2019. júl. 30. 13:03
Életemben nem írtam blogot. A bakancslistámon sem szerepelt, hogy majd leülök egy számítógép elé, és előszedem az életem személyes, apró mozzanatait, amik lehet, hogy nem csak nekem fontosak, hanem mások számára is hasznosak. Vagy legalább arra jók, hogy könnyebben csússzon a kávé a gyermeknevelés, az apai teendők közepette, vagy a munkahelyen ellopott, olvasásra szánt percek alatt.
Hoppá, pocakosodó apuka lettem?
Hoppá, pocakosodó apuka lettem?
2019. júl. 30. 13:03
Soha ennyire nem frusztrált a nyári, mondhatni strandszezon. Soha. De most! Még vásárolni sem merek elmenni, sőt, kifordulok azon helyekről, ahol tükör van, vagy „extraslimfittrendi” cuccok. Nem mondom meg a méretemet sem, amikor belépek, csak pimaszul odavetem az eladónak: „Ön mit gondol, hányas?”. Én, aki egykoron napi hat órát is képes voltam kőkeményen edzeni? Aki alig várta már, hogy a tavasszal barnult bőre belépjen a nyitott uszodákba? S most! Ez is én vagyok?
Takács Bence: „Nyolc monitoron láttam a szívemet dobogni”
Takács Bence: „Nyolc monitoron láttam a szívemet dobogni”
2019. júl. 30. 13:02
A TV2 Mokka című reggeli műsorát vezeti, közben pedig előadóművész, versmondó, ex-sportoló, tanár, no és talán a legfontosabb szerepe immáron négy éve, hogy apuka. Takács Bencével beszélgettünk, aki jövő héten elindítja Apajegy(zet) című blogját a csalad.hu oldalon.