csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #támogatás
Jobb anyagi körülmények közé kell kerülniük a gyermeket vállalóknak
2020. júl. 27. 9:22, További hírekcall_made
Újabb segítséget kapnak a magyar emberek ahhoz, hogy gyermeket vállalhassanak – mondta a Magyar Nemzetnek Molnár Balázs, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért stratégiai elnökhelyettese azzal kapcsolatban, hogy a húsz év alatti fiatalok ingyenes KRESZ- és nyelvvizsga-lehetőségét július elsejétől kiterjesztették a CSED-en, GYED-en és GYES-en lévőkre. Jövő nyártól pedig a csecsemőgondozási díj összege a korábbi hetven százalékról a bruttó fizetés száz százalékára emelkedik.
Több ezer könyvet kapnak családok
Több ezer könyvet kapnak családok
2020. júl. 20. 14:31, További hírekcall_made
Több ezer könyvet kapnak a családok a következő hetekben a Könyvet – otthonra program részeként, az első csomagokat hétfőn vehették át a közreműködő családszervezetek képviselői Budapesten.
80 ezer családot érint a Csecsemőgondozási díj emelése
80 ezer családot érint a Csecsemőgondozási díj emelése
2020. júl. 11. 8:00, További hírekcall_made
A jelenlegi 70 százalékról a bruttó fizetés 100 százalékára emelkedik jövő év július 1-jétől a Csecsemőgondozási díj (CSED) összege. A módosítás 80 ezer családot érint évente.
Támogatást kapnak a magyarországi gyermek-diabéteszcentrumok, civil szervezetek
Támogatást kapnak a magyarországi gyermek-diabéteszcentrumok, civil szervezetek
Eredményt hirdettek azon a két pályázaton, amelyet az 1-es típusú diabéteszesekkel foglalkozó civil szervezeteknek és a gyermek-diabéteszcentrumoknak írtak ki - mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
Eddig 200 ezer családnak segített a Családvédelmi Akcióterv
2020. júl. 7. 8:20, További hírekcall_made
Mintegy 200 ezer családnak segített a kormány az egy évvel ezelőtt indult Családvédelmi Akciótervvel – nyilatkozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a közmédiának hétfőn Csopakon.