csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #kincs
Egyéves a Családvédelmi Akcióterv
Egyéves a Családvédelmi Akcióterv
Közel 170 ezer család igényelte a Családvédelmi Akciótervet, és a pozitív demográfiai hatások is megmutatkoznak a házasságkötések, a születések számának alakulásában – összegezte az elmúlt év eseményeit a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért közleményében.
Sorra épülhetnek a biztonságos és szép bölcsődék  – átadták az ötletpályázat díjait
Sorra épülhetnek a biztonságos és szép bölcsődék – átadták az ötletpályázat díjait
2020. márc. 2. 14:07, További hírekcall_made
– Soha nem volt akkor szükség a bölcsődékre, mint ma, és soha nem volt arányában annyi bölcsődei férőhely, mint most van – fogalmazott beszédében Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Miniszterelnökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Lechner Tudásközpont és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért együttműködésében hirdetett bölcsődeépítési ötletpályázat díjátadóján.
Közös munkát kezd a családokért a KINCS és az ELTE
Közös munkát kezd a családokért a KINCS és az ELTE
2020. jan. 28. 11:55, További hírekcall_made
Négy közös kutatásban már biztosan közösen dolgozik a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS), valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara.
KINCS-iroda nyílt Debrecenben
KINCS-iroda nyílt Debrecenben
2019. nov. 29. 12:07, További hírekcall_made
Átadták a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) neveléstudományi kutatóközpontjának irodáját a Debreceni Egyetemen (DE).
Évfordulót ünnepel a Népesedési Kerekasztal
Évfordulót ünnepel a Népesedési Kerekasztal
Szülessenek meg a kívánt gyermekek – ez a célja a Kopp Mária pszichológus által létrehozott Népesedési Kerekasztalnak, amely egy évtizedes fennállását ünnepli. A civil szervezet jubileumi rendezvényén elhangzott, hogy ma már 30 százalékkal kevesebb a válás, mint 9 évvel ezelőtt, 40 százalékkal emelkedett a házasságkötések száma, és erősödik a gyermekvállalási kedv.