csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #nyelvvizsga
Külföldi nyelvtanulás: már érdemes előkészülni
Külföldi nyelvtanulás: már érdemes előkészülni
2020. jan. 29. 10:33, Kamasz a családbancall_made
Bartos Mónika miniszteri biztos mindenkinek azt javasolja a fiataloknak, hogy vegyék fel már most a kapcsolatot a kiválasztott külföldi nyelviskolával és szerezzék be tőlük a befogadó nyilatkozatokat a jelentkezésig.
Idén is visszaigényelhetik  fiatalok a nyelvvizsgadíjat
Idén is visszaigényelhetik fiatalok a nyelvvizsgadíjat
2020. jan. 18. 10:17, Családban élni jócall_made
Idén is biztosítja a kormány a 35 év alatti fiatalok nyelvizsgadíjához szükséges támogatást. Ebben az évben már 40 250 forintot igényelhetnek vissza azok, akik sikeresen tették le az első középfokú vagy felsőfokú komplex nyelvvizsgájukat. A kormány ezzel amellett, hogy segíti a fiatalok továbbtanulását és elhelyezkedését, újabb terhet vesz le a szülők válláról is. A támogatás 2018-as bevezetése óta már közel 70 ezer fiatal kapta vissza a befizetett nyelvvizsga díját több mint 2 milliárd forint értékben.
Külföldi nyelvi kurzusok: csoportosan jelentkezne a diákok
Külföldi nyelvi kurzusok: csoportosan jelentkezne a diákok
2019. dec. 17. 10:28, Kamasz a családbancall_made
Az előzetes jelentkezések alapján a fiatalok nagy része csoportosan venne részt a kormány külföldi nyelvtanulási programján – mondta Bartos Mónika, a magyar diákok külföldi nyelvi kurzusainak szervezéséért felelős miniszteri biztos kedd reggel az M1 aktuális csatornán.
Tudnivalók a külföldi nyelvtanulási programról
Tudnivalók a külföldi nyelvtanulási programról
2019. dec. 16. 13:33, Kamasz a családbancall_made
Elindult a fiatalok külföldi nyelvtanulási programjának hivatalos honlapja – jelentette be az emberi erőforrások minisztere.
Nem kell nyelvvizsga a felsőoktatási jelentkezéshez!
Nem kell nyelvvizsga a felsőoktatási jelentkezéshez!
2019. nov. 7. 10:53, Kamasz a családbancall_made
A kormány visszavonja azt a korábbi döntését, amely középfokú nyelvvizsga meglétéhez kötötte a felsőfokú tanulmányok megkezdését - jelentette be a kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.