csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #otthonacsalád
Mindennapi hősök
Mindennapi hősök
2020. ápr. 16. 16:00, További hírekcall_made
A fenti címmel indított videó sorozatot Novák Katalin a Facebook oldalán. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár olyan embereket mutat be, akik kitartóan dolgoznak a járvány idején is. Ezekből a történetekből szemezgettünk.
A felnőttképzésben részvevők is igényelhetik a Diákhitel Pluszt
2020. ápr. 14. 12:29, További hírekcall_made
A felsőoktatási hallgatók mellett a 18-55 éves, felnőttképzésben részt vevők is igényelhetik a májustól elérhető, szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Pluszt – közölte Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Idén csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartanák meg
Idén csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartanák meg
2020. ápr. 9. 11:04, További hírekcall_made
Idén csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartanák meg az oktatási akciócsoport javaslata szerint – mondta a köznevelési államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön, és közölte, a javaslatokról várhatóan a jövő szerdai kormányülésen dönt a kormány.
Novák Katalin videóüzenetben válaszolt a gyerekek kérdéseire
Novák Katalin videóüzenetben válaszolt a gyerekek kérdéseire
2020. márc. 26. 11:19, További hírekcall_made
Norvégiából indult az a kezdeményezés, amelynek lényege, hogy gyermekek kérdezhetnek vezető politikusokat a koronavírus-járvány okozta helyzetről. A gyermekeket foglalkoztató kérdésekre válaszolt videóüzenetben Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
Segítség a családoknak veszélyhelyzet idején
Segítség a családoknak veszélyhelyzet idején
2020. márc. 25. 12:48, További hírekcall_made
Összegyűjtöttük azokat a gazdasági kedvezményeket és támogatásokat, amivel a kormány segíti a koronavírus elleni védekezés időszakában a családokat.