csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: csok
Falusi CSOK-kölcsön

Falusi CSOK-kölcsön

2021. ápr. 28. 7:03, Falusi CSOKcall_made

A falusi CSOK-kölcsönt a falusi CSOK támogatást igénybe venni szándékozó személyek igényelhetik. A hitelintézet csak akkor köt Önnel kölcsönszerződést, ha az igényelt kölcsön felvételéhez hitelképesnek minősíti.

Falusi CSOK

Falusi CSOK

2021. márc. 9. 16:43, Falusi CSOKcall_made

A Magyar Falu Program keretében több mint 2600 hátrányosabb helyzetű, legfeljebb 5000 fős lélekszámú településen, valamint tanyán és birtokközponton igényelhető a Falusi CSOK, mely használt lakás, ház vásárlására és korszerűsítésére vagy bővítésére, illetve a már meglévő ingatlan korszerűsítésére, kibővítésére vehető fel 2019. július 1. és 2022. június 30. között.

CSOK-kölcsön

CSOK-kölcsön

2021. márc. 9. 16:26, Családvédelmi Akciótervcall_made

A CSOK-kölcsön a legalább két gyermekre tekintettel igényelt Családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) mellé felvehető, legfeljebb 3 % kamatozású, új lakás vagy ház vásárlására, építésére vagy használt lakás/ház vásárlására (valamint kistelepülésen bővítésére, korszerűsítésére is) fordítható kölcsön.

CSOK-támogatás

CSOK-támogatás

2021. márc. 9. 16:25, CSOK-kölcsöncall_made

A Családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) a gyermeket nevelő vagy vállaló családok részére biztosított vissza nem térítendő állami támogatás, új otthon vásárlására, építésére vagy használt otthon vásárlására, bővítésére, korszerűsítésére (utóbbi csak kistelepülésen).