csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #környezetvédelem
Építsünk méhecskehotelt!
Építsünk méhecskehotelt!
2020. jún. 7. 14:00, Életmódcall_made
Nemcsak a kaptárakban serénykedő méhek porozzák be a virágokat, hanem sok más magányosan élő rovar is. Ha a mostanában gyakran emlegetett tömeges méhpusztulásokat megakadályozni mi magunk nem is tudjuk, sokat segíthetünk a hasznos zümmögőknek, ha apró hoteleket építünk nekik – ráadásul remek családi program is lehet belőle a gyermekekkel.
A befőttesüvegek új élete
A befőttesüvegek új élete
2020. máj. 31. 14:00, Életmódcall_made
Rengeteg olyan tárgy vesz minket körül, amikről elfelejtettük, hogy valójában kincsek. A befőttesüveg is ilyen: sok-sok új életre kelhet, miután felhasználtuk a benne lévő finomságokat.
A gyermekes családok többet tesznek a környezet védelméért
A gyermekes családok többet tesznek a környezet védelméért
2020. ápr. 22. 7:42, Életmódcall_made
A magyar családok ismerik a környezetet fenyegető problémákat, és gyermekeik jövője érdekében hajlandóak is tenni a környezetvédelemért – derül ki a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) reprezentatív felméréséből, amelyet a Föld Napja alkalmából hoztak nyilvánosságra.
Hogyan legyen illatos és színes virágoskertünk?
Hogyan legyen illatos és színes virágoskertünk?
2020. ápr. 22. 5:00, Életmódcall_made
Gyönyörködve sétálok az idős nénik kertjei mellett. Mert náluk mindig nyílik valamilyen virág, az éppen elvirágzott helyén máris előbukkan a következő szépség, és tavasztól őszig színes a kertjük. A Föld Napja alkalmából virágzó virágoskertekről álmodoztunk.
Zero waste a karanténban
Zero waste a karanténban
2020. márc. 31. 16:00, Otthon a családcall_made
Az otthonmaradás idején kicsit mindannyian kénytelenek vagyunk kipróbálni a zero waste életmódot. És ez nem is olyan rossz dolog! Kis – nagy – családom példáján igyekszem kedvet csinálni ehhez mindenkinek.