csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #játszótér
 Őszi szünetben irány a városligeti Nagyjátszótér!
Őszi szünetben irány a városligeti Nagyjátszótér!
A több mint 13 ezer négyzetméteres parkrészben csaknem félszáz különleges játékelem, köztük egy Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye által inspirált, háromszintes mászóka várja a gyerekeket.
Újabb befogadó játszótér várja a gyerekeket
Újabb befogadó játszótér várja a gyerekeket
2019. szept. 26. 9:08, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Újabb „befogadó játszóteret” adtak át – ezúttal Budapesten, a VIII. kerületben. Ezeken a helyeken a fogyatékossággal élő és az ép gyerekek együtt játszhatnak, ami segíti az elfogadást és a társadalmi befogadást. A józsefvárosi a Cifrapalota nevet kapta – közölte az M1 Híradója.
Egy igazi gyerekpark Óbudán
Egy igazi gyerekpark Óbudán
2019. szept. 13. 7:07, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Megnyitotta kapuit és egyre népszerűbb az óbudai panelházak között meghúzódó új közösségi park, ahol játszótér, fitnesz park, csúszdák és padok várják az ideérkezőket, kortól és nemtől függetlenül.
Játszótéri tinder-party
Játszótéri tinder-party
2019. szept. 11. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Megyünk, valami láthatatlan áramlás a szívünket vonzza, löki és ott tartja azon a helyen, amelyen végre mindkét gyermekem kiszabadulhat a szülői nyomás alól, ahol ott vannak a barátok, azok szülei és a rengeteg homok és víz. Macerás? Persze, hogy az! De mégis, nekünk, szülőknek, na jó, apukáknak, miről szól a játszótér?
5 frissen felújított oázis Budapesten
5 frissen felújított oázis Budapesten
2019. júl. 12. 10:56, Életmódcall_made
Az egyik legjobb dolog, ami egy környékkel vagy egy várossal történhet, ha egy elhanyagolt zöldfelülete megújul. A welovebudapest.com összegyűjtött öt frissen felújított parkot Csepeltől a bulinegyeden át a budai hegyvidékig, ahol hűsölhetünk, sportolhatunk vagy játszóterezhetünk.