csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #gyermekvállalás
10 tévhit a terhességről

10 tévhit a terhességről

2020. júl. 29. 14:00, Babát várunkcall_made

Természetes, hogy az áldott állapotot nem kevés aggodalom övezi, hiszen szeretnénk mindent megadni a gyermekünknek már a várandósság alatt is. Viszont számos olyan tévhit kering, amikről érdemes lerántani a leplet, hogy ez az időszak valóban csodálatos lehessen!

Pataki Zita: „Egy ilyen próbatételt is túl tud élni egy szeretetteljes házasság”

Pataki Zita: „Egy ilyen próbatételt is túl tud élni egy szeretetteljes házasság”

2020. júl. 20. 14:00, Interjúkcall_made

Pataki Zitát időjósként ismerte meg az ország. Bár már 22 éve van a képernyőn, úgy érzi, hogy az Utolsó lombik vlogsorozata által engedett betekintést igazán az életébe. Kilenc sikertelen lombik után végül elengedték a gyermekáldással kapcsolatos álmukat, helyette viszont született egy új misszió: segíteni más párokon, hogy velük megtörténhessen a csoda.

A szülés

A szülés

2020. máj. 11. 14:00, Blogokcall_made

Hát Hannikám 5 hónapos lett… (Tudom, hogy hát-tal nem kezdünk mondatot, de most így esett jól). Ráadásul pont Anyák napján, ami életem első olyan anyák napi megemlékezése volt, amikor a gyermekem már kint volt és nem bent.

„Jó lenne, ha újra fiatalon vállalnának babát a nők”

„Jó lenne, ha újra fiatalon vállalnának babát a nők”

2020. máj. 11. 5:00, Interjúkcall_made

Elismeri és elfogadja, hogy a nőknek ugyanúgy joguk van a karrierépítéshez, az önmegvalósításhoz, de szerinte nem szabad azt sem elfelejteni, hogy senki nem tudja átvállalni tőlük az utódlás feladatát. Végh György, a Szent János Kórház Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályát vezető főorvosa a csalad.hu-nak arról is beszélt: a járványhelyzet ellenére se felejtsenek el mozogni a várandós nők, az újszülöttek otthoni látogatásával viszont még várjanak a nagyszülők.