csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: gyermeknevelés
"Egyedül maradtam otthon a gyerekeimmel"

"Egyedül maradtam otthon a gyerekeimmel"

2020. nov. 26. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A mostani járványügyi helyzet olyan problémákat görget a szülők elé, amiket még két embernek sem egyszerű megoldani. Elképzelni is nehéz, mi mindennel kell megküzdeniük azoknak, akik társ nélkül nevelik gyermekeiket. A digitális oktatástól kezdve egészen az anyagi nehézségekig.

A mi kis családunk – Bánki család

A mi kis családunk – Bánki család

2020. nov. 25. 16:00, Életmódcall_made

Bánki Beni korosztálya egyik legnépszerűbb influencere, míg öccsét több tízezren követik a youtube-on. A családjukban mindennél előbbre való az elvégzendő feladat. De mi történik akkor, ha egy napra fenekestül felfordul a család élete?

A mi kis családunk – Ki irányít?

A mi kis családunk – Ki irányít?

2020. nov. 23. 17:11, Iskolást nevelünkcall_made

Minden családban szükség van arra, hogy egy-egy helyzetben valaki terelgesse a családtagok útját. Bár a Bánki családban sokszor előfordul, hogy az édesapáé ez a szerep, de vajon kibírja-e, ha van olyan nap, amikor ő egyáltalán nem irányít? És mit kezd a család többi tagja a hirtelen jött nagy szabadsággal?

„A családra mindig lehet számítani”

„A családra mindig lehet számítani”

2020. nov. 19. 15:00, Iskolást nevelünkcall_made

Elindult a Mi kis családunk sorozat második évada. A LifeTV-n futó műsor célja, hogy a résztvevők egy nap erejéig „egymás bőrébe bújva” megtapasztalhassák, hogy milyen a másik szemüvegén keresztül látni a világot. A játékos gyakorlat azon túl, hogy rávilágít a kapcsolati nehézségekre, közelebb is hozza egymáshoz a családtagokat. Kozma-Vízkeleti Dániel családterapeuta számára több szempontból is tanulságos a Várnai család története.

A mi kis családunk: Várnai család

A mi kis családunk: Várnai család

2020. nov. 18. 16:00, Életmódcall_made

Amikor anya torkig van azzal, hogy odahaza mindig rumli van, és egyedül pakol 6 ember után, akkor már csak a csoda segíthet... Hogyan vehető rá négy gyerek, hogy végre rendet rakjon maga után? Mindez kiderül a Várnai család szerepcseréjéből, a Mi kis családunk e heti epizódjában.