csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #biztonság
Maradj otthon – kiberbiztonságban!
Maradj otthon – kiberbiztonságban!
2020. ápr. 20. 5:00, Otthon a családcall_made
Mióta a négy fal közé kényszerültünk, olyan kifejezések között élünk, mint videókonferencia, digitális munkarend, online óra, chat, home office. A mindennapjaink része lett a Teams, a Zoom, a Classroom, a Skype, a Messenger. Hihetetlen sebességgel és rugalmassággal alkalmazkodtak az új lehetőségekhez a vállalatok, a tanárok, a diákok… és a kiberbűnözők.
Sok fényfüzér nem biztonságos
Sok fényfüzér nem biztonságos
2020. febr. 21. 11:49, Életmódcall_made
Az elmúlt hónapokban közel 150 ezer darab, nem biztonságos világító díszt, dekorációs eszközt vontak ki a forgalomból vagy semmisítettek meg a vámhatáron – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
Internetes zaklatás: figyeljünk a figyelmeztető jelekre!
Internetes zaklatás: figyeljünk a figyelmeztető jelekre!
2020. febr. 5. 11:11, Iskolást nevelünkcall_made
Számos pszichés zavar, szorongás, depresszió, önértékelési probléma hátterében állhat online zaklatás, és ha ez éveken át fennáll, a gyerek pedig nem kap támogatást, érintheti a személyiségfejlődését is – mondta Jantek Gyöngyvér klinikai szakpszichológus a hirado.hu-nak.
Csak olyat posztoljunk, amit az utcán is kikiabálnánk!
Csak olyat posztoljunk, amit az utcán is kikiabálnánk!
2020. jan. 28. 6:00, Iskolást nevelünkcall_made
Büszke fénykép a családi nyaralásról, huszonnégy órás sztori a napunkról az instán, vagy ismeretlen feladójú e-mailek kezelése – Kónya Beáta kommunikációs és Instagram marketing tanácsadóval az adatvédelem világnapja alkalmából arról beszélgettünk, hogyan védhetjük magunkat az internet káros adatfelhasználása ellen.
Pusziparkoló a II. kerületben
Pusziparkoló a II. kerületben
2020. jan. 9. 6:10, Iskolást nevelünkcall_made
K+R (kiss and ride) parkolókat alakítottak ki az Áldás Utcai Általános Iskolánál. A helyeket a gyerekek biztonságos ki- és beszállása idejére lehet csak használni.