csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #bárdosiildi

Bárdosiék: Tesztoszteron és porszívó

2020. szept. 18. 14:00, Blogokcall_made

Hagyomány kontra modernizáció, szokások és napi szükségletek. Egy komolyan megosztó témával jelentkezünk Bárdosiék legújabb vlogjában. Kíváncsiak vagyunk ezúttal az önök véleményére is, mit gondolnak: léteznek klasszikus férfi és női szerepek a családban?

Bárdosiék: Gyermeki kreativitás

2020. szept. 11. 14:00, Blogokcall_made

Bizony, a gyerekek időnként olyan csodadolgokat képesek produkálni, hogy a saját szüleik is csak szájtátva nézik: ezt honnan tudja? Hol tanulta? Sankónak is sikerült alaposan meglepnie a felmenőit, ahogyan ez kiderül a Bárdosiék legújabb epizódjából.

Bárdosiék: Beszoktatás

Bárdosiék: Beszoktatás

2020. szept. 4. 14:00, Blogokcall_made

Hogy honnan lehet könnyedén felismerni így ősz elején az újdonsült ovis lurkók szüleit? Hát onnan, hogy az utcán fürtökben lógnak az óvoda kerítésénél és a réseken keresztül próbálják meglesni, vajon hogyan bírja a gyermekük nélkülük. És fájó szívvel állapítják meg, „sajnos” jól… Arról, miként zajlik a beszoktatás a Bárdosi család életében, Ildi mesél a vlogsorozat 2. évadjának 2. részében.

Bárdosiék: Indul az év

Bárdosiék: Indul az év

2020. aug. 28. 14:00, Blogokcall_made

Emlékeznek még arra a kis kocka alakú papírdobozra, amiben színes korongok vannak? Ez is szerepelt anno a kisiskolások kezdőcsomagjában, bár sokak számára örök rejtély maradt, hogy vajon mire is való. Erről, valamint a beszoktatásról és az évkezdéssel járó nagy kérdésekről is beszélnek Bárdosiék a vlogsorozat 2. évadjának első részében.