csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #bárdosiildi
Bárdosiék: Nyaral a család
Bárdosiék: Nyaral a család
2020. júl. 3. 14:00, Blogokcall_made
30 fok árnyékban. Másra sem vágyik ilyenkor az ember, minthogy csobbanjon a hűsítő vízben, lazuljon a gyerekeivel, elnyaljon egy finom fagyit, elkortyolgasson a párjával egy korsó jéghideg sört… Na és hogy vannak ezzel Bárdosiék? Kiderül a legújabb epizódból.
Nyári gyerekek a Balaton parton…
Nyári gyerekek a Balaton parton…
Kiskoromban nekünk nem adatott meg, hogy a Balatonnál nyaralhassunk. Mivel nem is nagyon tudtam, az milyen, így nem éreztem hiányát. Helyette drága nagymamámnál töltöttük a nyár egy részét.
Bárdosiék: Jó apa?
Bárdosiék: Jó apa?
2020. jún. 19. 14:00, Blogokcall_made
Vajon tudhatjuk előre, hogy majdan milyen szülők leszünk? Hogy jó apa leszek? Jó anya leszek? A párom jó apa, illetve jó anya lesz? A közelgő apák napja apropóján erről vallanak Bárdosiék eheti videójukban.
Bárdosiék: Bele a szemébe!
Bárdosiék: Bele a szemébe!
2020. jún. 12. 14:00, Blogokcall_made
Gondoljunk csak bele: mit tennénk, ha késő este hazafelé tartva a kihalt utcán megtámadna bennünket valaki? Lefagynánk? Vagy akcióba lendülnénk? Bárdosiéktól ezen a héten kapunk egy kis harci kiképzést.
Bárdosiék: Egyszer majdnem megtörtént...
Bárdosiék: Egyszer majdnem megtörtént...
2020. jún. 5. 14:00, Blogokcall_made
Milyen szép is lenne, ha a gyerekek, miután este a tervezett időben ágyba bújnak, gyorsan mély álomba merülnek, a friss és üde szülőknek pedig egymásra is jutna ideje. Képzeljük csak el: romantikus zene, két pohár bor… Hogy is van ez Bárdosiéknál? Kiderül eheti epizódunkból!