csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #novákkatalin
Budapest szívében futhat az egész család
Budapest szívében futhat az egész család
2019. szept. 18. 13:22
„Minden ember hosszútávfutó, csak még nem mindenki jutott el odáig, hogy ezt megtudja” – fogalmazott Novák Katalin a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál sajtótájékoztatóján. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is részt vesz a versenyen szeptember 28-29-én – természetesen a családjával együtt.
Már több mint 50 ezer családnak segített a Családvédelmi Akcióterv
Már több mint 50 ezer családnak segített a Családvédelmi Akcióterv
2019. szept. 16. 13:49
Júliusi indulása óta már több mint 50 ezren igényelték a Családvédelmi Akcióterv valamelyik elemét – közölte a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin jelezte, hogy a legnépszerűbb a szabad felhasználású, kamatmentes Babaváró Támogatás, pár napos adat szerint 22.562 fiatal már a szerződést is megkötötte.
Reneszánszát éli a házasságkötés Magyarországon  – öt esküvő a Skanzenben
Reneszánszát éli a házasságkötés Magyarországon – öt esküvő a Skanzenben
2019. szept. 14. 13:19
A házasságkötés népszerűsítése volt a célja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének akkor, amikor kitalálta, hogy az országos őszi találkozójuk egyik programjaként öt pár esküvőjét megszervezi. Az eseményre a szentendrei Skanzenben került sor, a fiatalokat Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is köszöntötte.
Novák Katalin: Igazi szövetségek alakultak
Novák Katalin: Igazi szövetségek alakultak
2019. szept. 6. 8:18
Megkezdődött a III. Budapesti Demográfiai Csúcs második napja pénteken reggel a Várkert Bazárban.
Jaime Mayor Oreja: Egy jövőképre van szükség
Jaime Mayor Oreja: Egy jövőképre van szükség
2019. szept. 5. 13:09
„Nem egyformák a kihívásaink és az azokra adott válaszaink. A délutáni előadóknak köszönhetően megismerhetjük, hogy milyen különböző élethelyzetek vannak a világban, milyen kihívásokkal kell megküzdeniük az egyes országoknak. A panelbeszélgetéseken 8 ország miniszterei ismertetik államaik problémáit és jó gyakorlatát” – így vezette fel Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a III. Budapesti Demográfiai Csúcs Jó gyakorlatok a demográfia és a családpolitika területén című szekcióját.