csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #jótanács
Gyereknek napszemüveget? Mindenképp!
Gyereknek napszemüveget? Mindenképp!
2019. aug. 6. 12:12, Életmódcall_made
Nem csak menő, hanem kortól függetlenül mindenkinek ajánlott is, aki hosszabb időt tölt nyáron a szabadban vagy télen a hóban. A gyermekek esetében különösen fontos a megfelelő napszemüveg kiválasztása.
3 tipp, hogyan kerüljenek el a szúnyogok
3 tipp, hogyan kerüljenek el a szúnyogok
2019. júl. 24. 10:21, Életmódcall_made
A vény nélkül kapható csípés utáni krémek fényérzékennyé tehetik a bőrt, a szúnyogriasztó spray-k nagy részétől pedig még a felnőtt is köhög. Ám léteznek természetes megoldások is, hogy elkerüljenek minket a vérszívók, vagy ha már megcsíptek, akkor a kellemetlen tüneteket enyhítsük.
Hűvös lakás nyáron is
Hűvös lakás nyáron is
2019. júl. 11. 13:10, Életmódcall_made
Az elmúlt hetek hősége nemcsak mindannyiunk szervezetét állította kihívások elé, hanem fokozatosan a házak falai is átmelegedtek, így már a lakások sem szolgálnak hűsítő oázisnként a számunkra. Néhány praktikával azonban remekül hűthetjük a lakásunkat.
Közös ellenségünk: a parlagfű
Közös ellenségünk: a parlagfű
2019. jún. 22. 8:00, Életmódcall_made
Az ürömlevelű parlagfű, vagy ahogy mindenki ismeri, a parlagfű hosszú utat járt be, mire ilyen híres-hírhedt növény lett belőle. Íme 6 praktikus tanács, hogyan vehetjük fel vele szemben a harcot.
5 étel, ami csökkenti a koleszterinszintet
5 étel, ami csökkenti a koleszterinszintet
2019. jún. 9. 14:00, Életmódcall_made
A magyarok mintegy felének magas a koleszterinszintje, amihez nagyban hozzájárul a helytelen táplálkozás, vagyis a túlzott hús-, tojás- és tejtermékfogyasztás. Most mutatunk öt olyan ételt, amellyel hatékonyan csökkenthetjük az LDH koleszterin szintjét.