csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #CSED
Jobb anyagi körülmények közé kell kerülniük a gyermeket vállalóknak
2020. júl. 27. 9:22, További hírekcall_made
Újabb segítséget kapnak a magyar emberek ahhoz, hogy gyermeket vállalhassanak – mondta a Magyar Nemzetnek Molnár Balázs, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért stratégiai elnökhelyettese azzal kapcsolatban, hogy a húsz év alatti fiatalok ingyenes KRESZ- és nyelvvizsga-lehetőségét július elsejétől kiterjesztették a CSED-en, GYED-en és GYES-en lévőkre. Jövő nyártól pedig a csecsemőgondozási díj összege a korábbi hetven százalékról a bruttó fizetés száz százalékára emelkedik.
Újabb segítség a kisgyermekes szülőknek – visszaigényelhetik a KRESZ-tanfolyam költségeit
Újabb segítség a kisgyermekes szülőknek – visszaigényelhetik a KRESZ-tanfolyam költségeit
2020. júl. 21. 9:42, További hírekcall_made
A 20 év alatti fiatalok után a kisgyermekes szülők is segítséget kapnak a jogosítvány megszerzéséhez. A CSED-re, GYED-re, GYES-re jogosult szülők, nagyszülők a sikeres KRESZ-vizsga után legfeljebb 25 ezer forint értékben visszaigényelhetik a költségeket. Emellett részt vehetnek egy ingyenes vezetéstechnikai tréningen a Groupama Biztosító tanpályáján.
80 ezer családot érint a Csecsemőgondozási díj emelése
80 ezer családot érint a Csecsemőgondozási díj emelése
2020. júl. 11. 8:00, További hírekcall_made
A jelenlegi 70 százalékról a bruttó fizetés 100 százalékára emelkedik jövő év július 1-jétől a Csecsemőgondozási díj (CSED) összege. A módosítás 80 ezer családot érint évente.
Dömötör Csaba: a kormány bővítette a családtámogatásokat a járvány alatt is
Dömötör Csaba: a kormány bővítette a családtámogatásokat a járvány alatt is
A kormány nemcsak megtartotta, hanem bővítette is a családtámogatásokat a koronavírus-járvány alatt - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Családszervezetek VIII. konferenciáján.
CSED-emelés: üdvözli a döntést a FICSAK
2020. jún. 25. 14:30, További hírekcall_made
A Fiatal Családosok Klubja üdvözli a döntést, amelynek értelmében 70 százalékról a bruttó jövedelem 100 százalékára emelkedik az édesanyák számára a szülés után folyósítható CSED, azaz csecsemőgondozási díj.