csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: világnap
Kézmosás: egyszerű és hatékony védelem

Kézmosás: egyszerű és hatékony védelem

2020. okt. 15. 14:00, Életmódcall_made

A koronavírus-járvány második hulláma idején különösen nagy jelentősége van az olyan egyszerű eszközöknek, mint a szappan és a meleg víz. A saját és a családtagjaink egészégét védjük azzal, ha tudatosan és rendszeresen kezet mosunk. Az október 15-ei Kézmosás Világnapjának idén kiemelt jelentősége van.

„Vak vagyok, 75 százalékban nem élek”

„Vak vagyok, 75 százalékban nem élek”

2020. okt. 15. 5:00, Interjúkcall_made

Sportos, mokány testalkat, jókedv, fehér bot. Ez jellemzi Pataki István sportmasszőrt. Birkózó volt, a sport miatt veszítette el a látását, de ahogy mondja, annak köszönheti azt is, hogy talpra állt. Kalandos életéről a Fehér bot napja alkalmából mesélt a csalad.hu-nak.

A harmadik 30 év: „Mindig a jövő felé kell tekintenünk”

A harmadik 30 év: „Mindig a jövő felé kell tekintenünk”

2020. okt. 1. 5:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

A harmadik harminc életévet vizsgáló szakember szerint a hatvan év feletti kor életünknek egy különleges szakasza: ebben az időszakban megyünk nyugdíjba, és miközben igyekszünk lépést tartani a világ változásaival, törekednünk kell arra, hogy fenntartsuk a szellemi és fizikai aktivitásunkat. Az Idősek Világnapja alkalmából Biermann Margit mesteroktatóval beszélgettünk aktív nyugdíjasokról, a fiatalabb generációkról, a tervek és célok éltető erejéről, valamint a humor fontosságáról.