csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: testvér
Buli van Késelyéknél – olimpiai érmet is hozhat a válogatott úszó

Buli van Késelyéknél – olimpiai érmet is hozhat a válogatott úszó

2021. júl. 10. 8:00, Interjúkcall_made

Késelyék igazi örökmozgó család: kis túlzással nincs olyan sportág, melybe az édesapa, Barnabás bele ne kóstolt volna, a felesége, Hajnalka pedig a nulláról kezdve lett néhány év alatt ultrafutó. A szülők elszántságát és kitartását két lányuk inspirálja igazán: Ajna már a második olimpiájára készül válogatott úszóként, húga, Arina pedig egyre komolyabb szintre lép a táncművészeti pályán.

A sikeres testvér árnyékában

A sikeres testvér árnyékában

2021. jan. 26. 6:00, Iskolást nevelünkcall_made

Megesik, hogy a féltékenység felüti a fejét egy testvéri kapcsolatban, különösen akkor, ha az egyik gyermek kiemelkedőbben teljesít a másiknál. Szabó Győzőné Magdolna pszichológust kérdeztük, mit tehetünk szülőként annak érdekében, hogy gyermekeink egyenrangú félként tekintsenek magukra.

5 dolog, amiért jó, hogy vannak testvéreim

5 dolog, amiért jó, hogy vannak testvéreim

2021. jan. 10. 9:00, Életmódcall_made

Harmadik gyermekként érkeztem a családba, igazi váratlan, késői szerelemgyerekként. Ebből adódóan ugyan funkcionális egykének számítok – hiszen a bátyám 7 évvel, a nővérem 9 évvel idősebb nálam –, de mindez semmit sem von le abból az elképesztő szeretetből és ragaszkodásból, amit a testvéreim iránt érzek. Sőt, kiskoromban számos előnnyel járt!