– A család a legfontosabb – indította a beszélgetést Peti. Tomi azért arra is emlékszik, hogy voltak verekedések, előfordult, hogy Peti és a haverjai kikötözték őt az íróasztalhoz és ott hagyták a lakásban. De Peti ezt – olyan mirigyesen – meg is indokolja. – Csak azért csináltuk, nehogy valami baja essen!

A két zenész Pomázon él, elsőként Tamásék költöztek az agglomerációs településre, majd Peti és családja is követte őket, hogy édesanyjuk közelében legyenek.

Tomi a barátságot emelte ki, arról mesélt, hogy a csapatot – a zenekart és az egész stábot – az egymás iránti kötődés tartja össze a mai napig, hosszú évek óta.

– Ambrus Zoli is örökre a csapat tagja marad! – tette hozzá. (Az Irigy Hónaljmirigy egykori gitárosa hosszan tartó, súlyos betegsége után 53 éves korában, 2019. július 7-én hunyt el – a szerk.)

Sipos Tomi kislánya is megszólal a filmben, büszkén mesél sportsikereiről, és kiderül, a rockbulikat is imádja. Sőt, azt is megtudjuk az apukájától, hogy a humor sem áll távol Emmától.

Egy zenész sok esetben fordított életet él, hiszen a koncertek miatt hosszúra nyúlnak az éjszakák, hajnalban ér haza. Tomi ennek ellenére, Emma születése után a reggeleket is szerette a családjával tölteni, nem érezte tehernek a korán kelést, bármilyen későn is került ágyba.

Sipos Szalai Linda, Tomi felesége és kislánya, Emma is egybehangzóan kijelentette, hogy Tomi nagyon jó apa. Még az anyák napi műsoroknak is lelkes nézője. Bár a kislány igazi „matrica” baba volt, sokat csüngött az anyukáján, de Linda a férjét is igyekezett bevonni a kisgyerek körüli mindennapi teendőkbe.

Linda őszintén mesélt arról, hogy Emma lombik-program segítségével fogant meg, az érkezése pedig kicsit átírta az esküvői forgatókönyvet.

A Sipos-testvérek filmje itt látható: