csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #kirándulás
Madárkarácsony a Sóstói-erdőben
Madárkarácsony a Sóstói-erdőben
2019. dec. 4. 15:32, Életmódcall_made
Az E-misszió Egyesület várja mindazokat, akik a karácsonyi készülődés örömeit megosztanák a nyíregyházi Sóstói-erdő madaraival.
Megújult Matula bácsi kunyhója
Megújult Matula bácsi kunyhója
2019. nov. 20. 10:32, Életmódcall_made
A Kis-Balaton Látogatóközpont megépítését is magában foglaló 1,2 milliárd forintos projekt részeként 22,5 millió forintból megújult a Fekete István Emlékhely.
Legyen együtt a család – de úgy igazán!
Legyen együtt a család – de úgy igazán!
2019. nov. 12. 6:00, Életmódcall_made
Olyan kevés alkalom van a hétköznapokban a családi együttlétre! Munka, iskola, óvoda, vásárlás, házimunka, edzések, tanulás – sokszor úgy érezzük, hogy ezek a napi kötelességek mind a mi egységünk ellen harcolnak. Ráadásul többgyermekes családban a csemeték korkülönbsége is megnehezíti a közös programokat. De ne mondjunk le arról, ami a családi életben a legjobb! Az együttlét jár nekünk!
A belvárosba költöznek az erdők
A belvárosba költöznek az erdők
2019. szept. 17. 10:23, Életmódcall_made
A magyarországi erdők értékeit, érdekességeit, az erdész szakma különlegességeit mutatják be azon az ingyenes rendezvényen, amelyet az Agrárminisztérium kezdeményezésére az Országos Erdészeti Egyesület szervez szeptember 20-21-re a fővárosi Szabadság térre.
3 az 1-ben hétvége
3 az 1-ben hétvége
2019. szept. 12. 5:00, Életmódcall_made
Olyan magyarországi városokat mutatunk, ahonnan egyetlen hétvége alatt 2 másik csodaszép helyet is bejárhat. Mindegyik tökéletesen romantikus őszi úti cél!