csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kapcsolj egyből!
„Kapcsolj egyből az egészségért!“

„Kapcsolj egyből az egészségért!“

2021. ápr. 26. 12:39, Iskolást nevelünkcall_made

Járványvédelmi csomagot állított össze a Családbarát Magyarország Központ a 20 krízisközpont és 8 menedékház oltalmazottjai és dolgozói számára. A csomagokat Novák Katalin családokért felelős miniszter és Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője indította útnak.

Az egy pofon is pofon

Az egy pofon is pofon

2020. nov. 20. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Hazánkban 2005-ben egy rendkívül fontos törvénymódosítás lépett érvénybe: tilos gyermeket megütni! Ennek ellenére a zéró toleranciának még 2020-ban is jelentős az ellentábora, amit elsősorban régi, rossz beidegződések és félreértések táplálnak. Erről is beszélgettünk Kovács Anna Sárával, az UNICEF Magyarország gyermekjogi szaktanácsadójával a Gyermekjogok világnapja alkalmából.

Nincs öröklött sors – Kutatás a traumatizált gyermekkor felnőttkori hatásairól

Nincs öröklött sors – Kutatás a traumatizált gyermekkor felnőttkori hatásairól

2020. nov. 10. 15:02, Kamasz a családbancall_made

A gyermekként átélt tapasztalatok befolyásolják a személyiség fejlődését, hatással vannak a felnőttkori testi-lelki egészség alakulására. A témában készült első magyar kutatás eredményeiről Makara Mihály, a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, Szent László Kórház főorvosa és Gál Martina kutató beszélt a Kapcsolj egyből! portálnak.