csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: csbo
Önként jöttem! - Egy borsodi faluba került idén a Családbarát Magyarország Központ díja

Önként jöttem! - Egy borsodi faluba került idén a Családbarát Magyarország Központ díja

2021. júl. 9. 12:49, Családban élni jócall_made

Játékokat és írószereket adományozott a bódvalenkei gyerekeknek tartott foglalkozásokra a Családbarát Magyarország Központ. Ezzel is támogatják annak a Juszt-is Teszünk Alapítványnak a munkáját, amelyik az idén elnyerte az „Önként jöttem!” díjat. A szervezet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, alig több mint 200 lelket számláló törpefaluban élő, hátrányos helyzetű gyermekek érdekében végzett munkájával érdemelte ki az elismerést. Az Alapítvány önkéntesei fejlesztő foglalkozásokkal, játékokkal, innovatív képzési módszerekkel segítik az ott élő gyermekek felzárkózását, egyre eredményesebb iskolai tanulmányait.

„Kapcsolj egyből az egészségért!“

„Kapcsolj egyből az egészségért!“

2021. ápr. 26. 12:39, Iskolást nevelünkcall_made

Járványvédelmi csomagot állított össze a Családbarát Magyarország Központ a 20 krízisközpont és 8 menedékház oltalmazottjai és dolgozói számára. A csomagokat Novák Katalin családokért felelős miniszter és Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője indította útnak.

Szuromi-Kovács Ágnes: A család is tanulható!

Szuromi-Kovács Ágnes: A család is tanulható!

2020. szept. 16. 14:00, Interjúkcall_made

Szeptembertől a családi életre és kapcsolati kultúrára nevelés témájában ingyenes képzésre hívja a magyar pedagógusokat és a gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó szociális szakembereket a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO). A képzéssel elért szakemberek munkájuk során a hagyományosan közvetített ismereteken túl a gyerekek, fiatalok önismeretét és szociális készségeit hivatottak fejleszteni, amelyek végső soron egy sikeresebb és boldogabb személyes életutat is szolgálnak.