Bárdosiék: Indul az év - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Bárdosiék: Indul az év

csalad.hu
2020. aug. 28. 14:00
Blogok

Emlékeznek még arra a kis kocka alakú papírdobozra, amiben színes korongok vannak? Ez is szerepelt anno a kisiskolások kezdőcsomagjában, bár sokak számára örök rejtély maradt, hogy vajon mire is való. Erről, valamint a beszoktatásról és az évkezdéssel járó nagy kérdésekről is beszélnek Bárdosiék a vlogsorozat 2. évadjának első részében.

Ilyenkor már minden gyermekes család izgatott várakozással készülődik a szeptemberi óvoda- és iskolakezdésre: hogy lesz, mint lesz, vajon hogyan illeszkednek vissza a gyerekek a nyári lazaság után a szabályozottabb közegbe. Bárdosiéknál sincs ez másképp.

Beszoktatás? Minek beszoktatni, ha már ott vannak a haverok, akikkel alig várja a gyerek, hogy találkozzon? – reagált Sanyi Ildi kicsit aggódó kérdésére, miszerint tudja-e, hogyan alakulnak majd az első ovis napok, hiszen fél év után valószínűleg nem lesz olyan könnyű visszarázódniuk a lurkóknak a szabályozottabb létbe. És hogy miként jutottak el innen a kis kockadoboz titkáig és addig, hogy vajon minek egy második osztályos kisdiáknak szögmérő – ez ki is derül a vlogsorozat 2. évadjának első részéből.