csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: nagycsaládos
Nagycsaládos autóvásárlás: ha lejár a határozat...

Nagycsaládos autóvásárlás: ha lejár a határozat...

2020. aug. 10. 9:00, Családvédelmi akciótervcall_made

Teljes eljárásban zajlik az elbírálás, ha egy igénylőnek lejár a pozitív elbírálásáról szóló határozata azelőtt, hogy megérkezett volna a jármű? Ezt korábbi támogatásként fel kell tüntetni az újabb igénylésnél a formanyomtatványon? Mi történik akkor, ha egy támogatással vásárolt autón megrongálódik a családbarát matrica? Többek közt ilyen kérdésekre válaszol a szakértőnk.

Több mint 4 ezer nagycsalád vett autót lízingszerződéssel

Több mint 4 ezer nagycsalád vett autót lízingszerződéssel

2020. aug. 5. 13:48, 4. Nagycsaládosok autóvásárlási támogatásacall_made

Több mint 15 ezer hétüléses autót már át is vettek a nagycsaládosok a program indulása óta eltelt egy évben, és ehhez 35 milliárd forintot biztosított a kormány – idézte az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleményét a Magyar Nemzet. Az év első felében mintegy nyolcezer darab hétüléses személyautó került magánszemélyekhez.

Egy éve indult a Családvédelmi Akcióterv

Egy éve indult a Családvédelmi Akcióterv

2020. júl. 1. 8:00, Családvédelmi akciótervcall_made

Egy évvel ezelőtt, 2019. július 1-jén lépett életbe a Családvédelmi Akcióterv négy pontja: elindult a Babaváró támogatás és a Nagycsaládosok autóvásárlási támogatása, valamint bővült a CSOK-kölcsön és a Jelzáloghitelekhez nyújtott támogatások köre. A Négy- vagy többgyermekes anyák SZJA-mentességét, illetve a Nagyszülői GYED-et idén év elején vezették be. A Családvédelmi Akcióterv hetedik pontja pedig a bölcsődefejlesztésről szól, amely folyamatos az országban.