csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: koronavírus

Kiállítások és előadások a nappalinkban

2020. okt. 2. 12:36, További hírekcall_made

Az online térbe belépve új szolgáltatásokat ízlelgethetünk: virtuális múzeum, virtuális kiállítás, online pályázat, online szakmai nap, podcast, streaming. A virtuális tartalomszolgáltatás legnagyobb előnye, hogy mindenki számára egy kattintással elérhető a sokszínű magyar kultúra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma összegyűjtötte a lehetőségeket, amelyek közül válogathatnak az érdeklődők.

Mindenki tehet a betegek biztonságáért

Mindenki tehet a betegek biztonságáért

2020. szept. 17. 10:46, További hírekcall_made

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szeptember 17-dikét a Betegbiztonság világnapjának nyilvánította. A most zajló koronavírus-járványban a betegbiztonság növelésének fontos része az egészségügy felkészítése, valamint az állampolgárok tudatos, felelős magatartása, az óvintézkedések betartása – emlékeztetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

1600 szociális intézményt védenek a koronavírustól

1600 szociális intézményt védenek a koronavírustól

2020. szept. 14. 10:30, További hírekcall_made

Mintegy 1600 szociális intézményt zártak le a koronavírus-járvány miatt, ami 100 ezer embert érint – mondta Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy a tavaszi helyzethez képest most nem fogják újra lezárni az országot, de ahol elő van valami írva, azt szigorúan be kell tartatni.