csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: természet
Jöttök be azonnal!

Jöttök be azonnal!

2021. aug. 20. 5:00, Schäffer Erzsébet: ...és akkor elmesélem... call_made

Jó, jó, családról ír az ember, de a család is része az egésznek, benne él, társadalomban és kánikulában, autópályás forró dugóban és nyári záporban. És tolulnak az emlékek és a vágyak, talán mintát is szeretnének adni, vagy csak felröppentik a lehetőségét egy jobbnak. Amilyenek voltunk, vagy amilyenek lehetnénk…

„Jelen kell lenni” – Danis Lídia a Családvarázsban

„Jelen kell lenni” – Danis Lídia a Családvarázsban

2021. aug. 9. 5:00, Családban élni jócall_made

Danis Lídia egy csapásra lett országosan ismert az Aranyélet című sorozatnak köszönhetően, amelyben az egyik legemlékezetesebb karaktert alakítja. Azt mondja, hogy a színészi sikerek ellenére is ugyanaz a nő maradt, aki mindig is volt: egy családcentrikus, természetkedvelő ember. A Családvarázs 13. epizódja régebbi, de annál kedvesebb darabnak számít műsorkínálatunkban, ám mondanivalója mit sem vesztett erejéből, aktualitásából.

Itthoni csodák – egy 13 éves természetfotós szemével

Itthoni csodák – egy 13 éves természetfotós szemével

2021. máj. 22. 8:00, Kamasz a családbancall_made

Mostanában főként vadakat fényképez, fiatal korához képest irigylésre méltó elhivatottsággal, és profi módon. Még csak hetedik osztályos, de már saját fotókiállítással büszkélkedhet, mi több, a nevét már most jegyzik a magyar természetfotósok között. Ráadásul Farkas Kornél egy igazán nemes célt tűzött ki maga elé, és ezzel nem csak a kortársai számára szolgálhat példaként.

Madarászat: a léleknek is szárnyakat ad

Madarászat: a léleknek is szárnyakat ad

2021. máj. 10. 5:00, Interjúkcall_made

Gyermekkora óta szenvedélyesen szereti a madarakat, így nem meglepő, ha a szabadidejében legszívesebben az erdőt-mezőt járja, vagy éppen egy vizes élőhelyen fedez fel különleges fajokat. A Madarak és fák napján egy elhivatott madarásszal, Schmidt Andrással beszélgettünk.