Lídia hálás természet, olyan helyről jön, ahol nem evidencia a jólét, ellenben az emberi és családi értékek rendkívül fontosak. – Édesanyám rengeteg szeretetet, érzelmi intelligenciát, empátiát és bölcsességet adott át nekem és a testvéreimnek, akikkel nagyon jó a kapcsolatom. Hárman vagyunk és imádjuk egymást, igazi szövetség a miénk – mesélte a színésznő.

Amit fiának, a 10 éves Zsigának feltétlenül át szeretne adni az az empátia, az emberszeretet, a béke, az elfogadás és a család iránti tisztelet. Lídia szerint kisfia határozott, vagány, ugyanakkor érzékeny; olyan, mint az apukája. – Sokszor úgy érzem, hogy nem jól csinálom, de ezt ő tudja megmondani. Az egész életemet úgy alakítottam, hogy a gyermekemnek a legjobb a legyen – árulta el.

Zsiga Oroszlányba jár iskolába, édesanyja pedig aktívan részt vesz az ottani közösségi életben. – Jelen kell lenni. Legutóbb egy szépíró versenyen vettem részt és sokat mesélek nekik az életemről is. Szeretném a saját példámon keresztül bemutatni nekik, hogy nem az anyagiak határozzák meg, hogy szülőként mit képviselünk – véli Danis Lídia.

– Az idei nyarunk Zsigával arról szól, hogy élvezzük az életet: későn kelünk, későn fekszünk, jókat sütünk-főzünk és sétálunk a Balatonparton. Azt gondolom, hogy vidéken van az élet igazsága, hiszen ez a csoda: a természetben felnőni – fogalmazott a színésznő.