csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #program
Advent a gyerekekkel
Advent a gyerekekkel
2019. dec. 11. 15:00, Családban élni jócall_made
Ne csak végigrohanjuk, hanem éljük meg a családdal az adventet! Még mindig nincs késő lelassítani, és úgy beosztani a napokat, hogy azok a karácsonyvárásról szóljanak. Adunk néhány ötletet, hogyan töltsük meg az ünnep előtti időszakot.
Romantikus adventi programok
Romantikus adventi programok
2019. dec. 10. 15:00, Párkapcsolatcall_made
Az ünnepvárás időszakában talán még hangsúlyosabb az egymásra figyelés, az együtt töltött minőségi idő. A december kedvez az összebújós, hangulatos programoknak, és némelyikhez még csak el sem kell hagyni a nyugodt otthoni környezetet.
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek musicallel
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek musicallel
2019. dec. 9. 14:20, Életmódcall_made
December 15-én a RAM Colosseumban látható az Adventi Musical Gála. Az adventi ünnepi koncerten felcsendülnek élő zenekari kisérettel a legszebb ünnepi hangulatú musical betétdalok, illetve ismert karácsonyi slágerek is, de meglepetés duettekkel is készülnek a művészek erre az alkalomra.
Adventi programok a gödöllői kastélyban
Adventi programok a gödöllői kastélyban
2019. dec. 5. 8:51, Életmódcall_made
Karácsonyi hangversenyek, bábelőadások és élményfestés várja a családokat advent időszakában a gödöllői Királyi Kastélyban.
Mikulás-hétvége az állatkertben
Mikulás-hétvége az állatkertben
2019. nov. 26. 15:31, Életmódcall_made
200 forintért látogathatja meg a hétvégén a Fővárosi Állatkertet bárki, aki magával hoz és újrahasznosításra lead egy használaton kívüli mobiltelefont. Ezzel igyekeznek felhívni a figyelmet a gorillák védelmének és a mobiltelefonok újrahasznosításának fontosságára a Mikulás-hétvégén.