csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #pihenés
Feltöltődés fektetés után
Feltöltődés fektetés után
2019. szept. 30. 15:54, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Fárasztó nap, kimerítő hét vagy nehéz életszakasz? Kisgyermekes családban nem könnyű kipihenni a testi-lelki mélységeket. Hiszen alkalom sincs rá, vagy mégis? Töltődjünk fel fektetés után!
Ruccanjunk le a Velencei-tóhoz!
Ruccanjunk le a Velencei-tóhoz!
2019. júl. 30. 11:49, Életmódcall_made
A Velencei-tónál nyaralni manapság menő dolog: itt a kis- és nagygyermekes család, a túrázó, a sportolni és pihenni vágyó is megélheti mindazt, amire a szabadság alatt vágyik. Nézzünk szét a környéken!
Kempingezzünk a gyerekkel!
Kempingezzünk a gyerekkel!
2019. júl. 23. 10:13, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Amekkora kaland a gyermekeknek a sátorozás, legalább akkora kihívás a szülőknek megteremteni a feltételeit, hogy élvezhető szinten kényelmes és pihentető legyen a családi vakáció.
Fáradt? 7 út a felfrissüléshez
Fáradt? 7 út a felfrissüléshez
2019. júl. 21. 15:04, Életmódcall_made
Hogy miért vagyunk fáradtak? Ősszel ott az iskola- és a munkakezdés nehézsége, télen ráfogjuk az ünnepi készülődésre. Tavasszal a bizonyított tavaszi fáradtságra hivatkozunk, de mi van, ha még nyáron is fáradtak vagyunk? Tegye fel magának az alábbi kérdéseket, kiderülhet, mi áll a háttérben.
5 frissen felújított oázis Budapesten
5 frissen felújított oázis Budapesten
2019. júl. 12. 10:56, Életmódcall_made
Az egyik legjobb dolog, ami egy környékkel vagy egy várossal történhet, ha egy elhanyagolt zöldfelülete megújul. A welovebudapest.com összegyűjtött öt frissen felújított parkot Csepeltől a bulinegyeden át a budai hegyvidékig, ahol hűsölhetünk, sportolhatunk vagy játszóterezhetünk.