csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: munka
Ismét több nő dolgozik

Ismét több nő dolgozik

2019. aug. 31. 8:00, Életmódcall_made

A 20-64 év közötti magyar férfiak 82,9 százaléka, a nők 67,8 százaléka dolgozott a május-júliusi három hónapos időszakban – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Ezzel a foglalkoztatási ráta 0,7 százalékponttal, 75,3 százalékra emelkedett.

Magabiztos visszatérés a munka világába

Magabiztos visszatérés a munka világába

2019. aug. 2. 7:36, Életmódcall_made

Gyakran az édesanya nem megy vissza dolgozni két gyermek születése között, így sok-sok otthon töltött év következik. Ez idő alatt könnyen elveszíthetjük a karrierépítés során szerzett rutint, a határozott fellépésnek gyakran nyoma sem marad. Tegyünk azért, hogy önbizalommal telve térjünk vissza a kollégák közé!

“A kölcsönös bizalom férfi és nő között létfontosságú”

“A kölcsönös bizalom férfi és nő között létfontosságú”

2019. jún. 3. 11:53, Párkapcsolatcall_made

Az év egyik legnagyobb konferenciáján, a Brain Bar 2019-en Novák Katalin, Jeffrey Tucker közgazdász, Steve Fuller, a Brain Bar tanácsadó testületének tagja és a közönség soraiból kiválasztott plusz egy fő, Melinda, azaz a „The Chosen One” osztották meg a gondolataikat a hallgatósággal néhány nappal ezelőtt a nemek közötti szerepek változásairól.

Ilyen órabérek várják a diákokat

Ilyen órabérek várják a diákokat

2019. máj. 3. 7:17, Kamasz a családbancall_made

Tovább nőttek az órabérek a diákmunka szegmensben 2019 első negyedévében, a nappali tagozatos diákok által megkereshető átlagos órabér Budapesten nettó 1200 forint, vidéken 10-30 százalékkal kevesebb - közölte az iskolaszövetkezeteket tömörítő Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ).