csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: munka
40 felett pályát módosítani? – Igen!

40 felett pályát módosítani? – Igen!

2022. jan. 17. 6:00, Családban élni jócall_made

Mi a munkában való kiteljesedés kulcsa? Miért küzd a nők többsége önbizalomhiánnyal és fél fizetésemelést kérni? Joó Zsuzsanna karrier coach erre is választ kínál, és elmondja, hogy miért hisz az élethosszig tartó tanulásban, valamint abban, hogy karriert váltani és építeni sosincs késő.

Kevés egy nap? Teremtsünk egyensúlyt a női szerepek között!

Kevés egy nap? Teremtsünk egyensúlyt a női szerepek között!

2021. nov. 14. 9:00, Családban élni jócall_made

A munka és a magánélet egyensúlya azt az állapotot jelenti, amikor elkötelezettek vagyunk a munkánk iránt, miközben elégedetten éljük meg a családban betöltött szerepünket. A szakirodalom szerint az egyensúly három összetevője az idő, az elkötelezettség és az elégedettség. Amikor azonban már küzdeni kell ennek a hármasnak a fenntartásáért, felborulhat az egyensúly. Andráska Zsófia life és business coach, háromgyerekes anyuka segít megtalálni a megoldást a munka és a magánélet optimális összeegyeztetésére.

Félelmek és kihívások – visszatérés a munkába kisgyermekes anyaként

Félelmek és kihívások – visszatérés a munkába kisgyermekes anyaként

2021. aug. 28. 8:00, Családban élni jócall_made

Négy és fél év kihagyás után, két kisfiú édesanyjaként ment vissza dolgozni Sarlós Kata. Az egyébként sem könnyű és sokszor félelmekkel teli új élethelyzet a szokásosnál is több kihívást tartogatott a számára. A kétgyermekes anyuka ugyanis időközben munkahelyet váltott, ráadásul a járványhelyzet miatt alig két hét után otthoni munkavégzésre kényszerült, ami feladta a leckét a négytagú családnak.