csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: lakásfelújítás
Otthonteremtés – megújuló energiával

Otthonteremtés – megújuló energiával

2021. máj. 25. 5:00, Támogatásokcall_made

A magyarországi ingatlanok egy része energiahatékonysági szempontból köztudottan elavult. A januártól igényelhető Otthonfelújítási támogatás azonban a fűtési rendszerek korszerűsítésre is felhasználható, beleértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is.

Jelentős élénkülést vár az MNB idén a lakáspiacon

Jelentős élénkülést vár az MNB idén a lakáspiacon

2021. máj. 21. 8:56, Családban élni jócall_made

A lakáspiaci kínálat 2020-ban jelentősen bővült, elsősorban a vidéki, családi házas építkezéseknek köszönhetően. A lakáshitelek piaca pedig 1 százalékkal felülmúlta a 2019-es csúcsot, a vásárlások majdnem feléhez, a babaváróval együtt majdnem kétharmadához hitel társult - ismertette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb lakáspiaci jelentésének eredményeit Nagy Tamás, a jegybank pénzügyi rendszer elemzése igazgatóságának vezetője.

Kóklerek kíméljenek!

Kóklerek kíméljenek!

2021. máj. 17. 5:00, Támogatásokcall_made

Nemcsak a tavasz, de a lakásfelújítási láz is berobbant, ezzel együtt pedig sajnos a szélhámosok is megjelentek a szakemberek között. Pallagi Gyula, az Építő-, Fa-, és Építőanyagipari Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetségének (ÉFÉDOSZSZ) elnöke megosztotta velünk azt az 5 legfontosabb dolgot, amire, ha odafigyelünk, nagy eséllyel elkerülhetjük a csalódást.