csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: lakásfelújítás
Penész nélkül az élet – A Beteg Épület Szindróma nyomában

Penész nélkül az élet – A Beteg Épület Szindróma nyomában

2021. jún. 21. 5:00, Támogatásokcall_made

A Beteg Épület Szindróma többeket érint, mint gondolnánk, és legalább öt olyan betegségcsoport írható a számlájára, amelynek következtében súlyosan károsodhat az egészségünk – hívja fel a figyelmet a penészmentesítő szakember. A csalad.hu-nak azt is elmondta, hogy éves szinten milliárdokban mérhető a lakáspenészedés miatt indított perekben követelt kártérítések összege.

Biztonságos és kényelmes – ilyen a tökéletes dolgozósarok!

Biztonságos és kényelmes – ilyen a tökéletes dolgozósarok!

2021. jún. 7. 5:00, Támogatásokcall_made

Számos cég a járvány elmúltával sem mond le arról, hogy a pandémia idején ugyan kényszerűen bevezetett, ám azóta sikeresen bizonyított távmunkában foglalkoztassa alkalmazottait. Ezért megnőhet az igény arra is, hogy az otthonfelújítási támogatást egy kényelmes és szakszerű home office munkaállomás kialakítására fordítsuk. Tolvaj Borbála munkavédelmi szakmérnök segítségével körbejártuk, mire érdemes odafigyelni, mielőtt belevágunk a munkálatokba.

Modernizálódnak a kistelepülések

Modernizálódnak a kistelepülések

2021. máj. 29. 8:30, Támogatások, kedvezményekcall_made

Javul a kistelepüléseken élők életminősége a Magyar falu programnak köszönhetően - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos királyszentistváni sajtótájékoztatóján. Az ötezer lakosnál kevesebb lélekszámú települések fejlesztésére 2019-ben 150 milliárd forintot, 2020-ban több mint 200 milliárdot, 2021-ben pedig 250 milliárd forintot meghaladó összeget fordítottak - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos pénteken, királyszentistváni sajtótájékoztatóján.