csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #koronavírus
Kötelező a maszk a színházakban is

Kötelező a maszk a színházakban is

2020. szept. 17. 8:00, Életmódcall_made

A kormány döntött többek között a szórakozóhelyek este 11 órakor történő bezárásáról és a koronavírustesztek hatósági árának megállapításáról, így egy tesztért semmilyen jogcímen nem lehet majd 19 500 forintnál többet elkérni – számolt be a kormányülésen hozott döntésekről Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Szigorodnak a maszkviselés szabályai Budapesten

Szigorodnak a maszkviselés szabályai Budapesten

2020. szept. 15. 8:31, Életmódcall_made

Szigorodnak a koronavírus-járvány második hulláma miatt a maszkviselési szabályok Budapesten, a maszkviselési kötelezettség megsértőire 15 ezer forintig terjedő bírságot is kiszabhatnak majd – döntött a Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésén. Az iskolákban pedig nemcsak a diákoknak, de a tanároknak is kötelező lesz a lázmérés az iskolába való belépéskor – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkára.

Büntetést kap, aki nem visel maszkot a boltokban

Büntetést kap, aki nem visel maszkot a boltokban

2020. szept. 13. 8:05, Életmódcall_made

Ha valaki egy boltban nem viseli a maszkot, ő és a bolt is kap büntetést, a boltos a második ilyen esetben figyelmeztetést kap, harmadszor már be fogják zárni az üzletet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az M1 aktuális csatornán adott interjújában, melyben a biztonsági szabályok betartását is kérte az emberektől.