csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: baleset
Ideje ellenőriztetni a fűtési rendszert

Ideje ellenőriztetni a fűtési rendszert

2019. okt. 1. 14:38, Életmódcall_made

A fűtőberendezések, kémények ellenőrzésére, karbantartására hívja fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a fűtési szezon közeledtével a szén-monoxid-mérgezések és a lakástüzek megelőzése érdekében.

Ezért ne telefonáljunk vezetés közben

Ezért ne telefonáljunk vezetés közben

2019. szept. 30. 6:46, Életmódcall_made

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ); az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Vigyázzunk a gyerekekre az utakon!

Vigyázzunk a gyerekekre az utakon!

2019. szept. 4. 11:57, Iskolást nevelünkcall_made

Iskolakezdéskor megnő a közlekedési balesetek veszélye, a gyerekek körülbelül egy hónap alatt szoknak vissza a vakációból a tanév kötöttségeibe – tanácsolta az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályának vezetője az M1 aktuális csatornán.

A tengeri sün okozza a legtöbb sérülést nyaraláskor

A tengeri sün okozza a legtöbb sérülést nyaraláskor

2019. júl. 9. 7:00, Életmódcall_made

A nyaralási időszakban megugrik a segélyhívások száma az asszisztencia szolgáltatóknál, a külföldön nyaralók leggyakrabban tengeri sün okozta sérülés, medúzacsípés miatt szorulnak orvosi ellátásra, Görögországban pedig kiemelkedően sok a bérelt robogóval történt baleset – derül ki a Europ Assistance Magyarország 2018-as adataiból.