csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #pedagógus
Igazolhat 15 napot a szülő?
Igazolhat 15 napot a szülő?
2019. szept. 3. 11:55, Iskolást nevelünkcall_made
Az országos szinten gyakorlattá vált 3 napról 15 napra növelte a szülők által igazolható napok számát a pomázi Sashegyi Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Rendészeti Szakközépiskola igazgatója. Nagy Koppány Lászlóné azt mondja, ennek a bizalomnak csak pozitív hatása van.
Fénykorát éli a bölcsődei rendszer
Fénykorát éli a bölcsődei rendszer
2019. jún. 28. 13:01, Kisgyermeket nevelünkcall_made
A komplex, mindenre kiterjedő fejlesztést és fejlődést, a csaknem 100 százalékos állami támogatást és a szakemberek képzését tartja az utóbbi évek legfontosabb és legjobb változásainak a bölcsődei rendszerben Hegedűsné Végvári Katalin, a Magyar Bölcsődék Egyesületének elnöke és Unger Katalin, az Újbudai Egyesített Bölcsődei Intézmények intézményvezetője. A két szakember a csalad.hu-nak adott interjút.
Kevesebbet fegyelmeznek a magyar tanárok
Kevesebbet fegyelmeznek a magyar tanárok
2019. jún. 24. 19:27, Iskolást nevelünkcall_made
Nemzetközi összehasonlításban kevesebbet fegyelmeznek, sokat gyakoroltatnak és felkészültebbnek érzik magukat az átlagnál a magyar pedagógusok. A kiscsoportos és projektalapú feladatmegoldás ugyanakkor itthon még kevésbé jellemző – derül ki az OECD tanítási módszereket vizsgáló legújabb felméréséből.
Akáció, Vakáció, indul a nyár – a diákoknak
Akáció, Vakáció, indul a nyár – a diákoknak
2019. jún. 14. 11:42, Iskolást nevelünkcall_made
Véget ért az utolsó tanítási nap is pénteken az idei tanévben, felelni már nem kell – mondta az InfoStartnak a Pedagógusok Szakszervezete elnöke, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a tanároknak még nem tört ki a vakáció.
Akik még nálunk is többet tudnak a gyermekeinkről…
Akik még nálunk is többet tudnak a gyermekeinkről…
2019. máj. 30. 17:22, Életmódcall_made
Mindenkinek van véleménye a pedagógusokról: hol méltatjuk, hol elítéljük azokat az embereket, akik a gyermekeinkkel nap mint nap foglalkoznak. Összeállításunkban egy nyugdíj előtt álló, és egy ereje teljében lévő tanítónőt kérdeztünk meg arról, milyen az élet a csemetéinkkel.