csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #anya
Ha anya lerobban…
Ha anya lerobban…
2020. jan. 14. 15:00, Életmódcall_made
Tavaly októberben egy kellemes őszi koradélutánon békésen üldögéltem a nappalink szőnyegén, amikor az én örökmozgó hároméves fiam úgy gondolta, azzal fejezi ki legjobban a szeretetét, ha igazi ketrecharcosként ugrik az ölembe. Telibe találta a bal térdemet, de legalább volt gipsz zöld színben a kórházban készleten.
Anya lett a barátnőm
Anya lett a barátnőm
2020. jan. 13. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
A szülői léttel együtt járó változásokat nehéz követni a még gyermektelen barátoknak, sőt, néha még a gyerekesek is értetlenül állnak az új szokások előtt. Mit tehetünk, hogy ne távolodjunk el egymástól az új „szerep” miatt?
6 tipp, hogyan lehet jó anyós!
6 tipp, hogyan lehet jó anyós!
Ha nem akarunk valami otromba vicc főszereplőjévé válni, akkor érdemes megfogadni az alábbi ötleteket, még akkor is, ha nem kedveljük gyermekünk választottját.
A mi kis családunk – Szerepcsere odahaza
A mi kis családunk – Szerepcsere odahaza
2019. dec. 6. 10:24, Életmódcall_made
Hétről hétre egy-egy család mindennapjaiba nyerhetünk betekintést a Life Tv új műsorában. A sorozatban 8 család vállalkozott arra, hogy a nehézségeket nem egy pszichológus rendelőjében, hanem a saját környezetükben, kamerák előtt igyekeznek megoldani.
Mi a férfi dolga?
Mi a férfi dolga?
2019. nov. 19. 15:05, Párkapcsolatcall_made
A férfiak csak a munkahelyeiken vannak jelen, hiányoznak a családból, a társadalomból – mondta a csalad.hu-nak a Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre. November 19-e a nemzetközi férfinap, amikor a férfiak közösségben, családban, házasságban és gyereknevelésben betöltött fontos szerepére hívják fel a figyelmet.