csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #szja
Egy éve indult a Családvédelmi Akcióterv
Egy éve indult a Családvédelmi Akcióterv
Egy évvel ezelőtt, 2019. július 1-jén lépett életbe a Családvédelmi Akcióterv négy pontja: elindult a Babaváró támogatás és a Nagycsaládosok autóvásárlási támogatása, valamint bővült a CSOK-kölcsön és a Jelzáloghitelekhez nyújtott támogatások köre. A Négy- vagy többgyermekes anyák SZJA-mentességét, illetve a Nagyszülői GYED-et idén év elején vezették be. A Családvédelmi Akcióterv hetedik pontja pedig a bölcsődefejlesztésről szól, amely folyamatos az országban.
Nő az érdeklődés a négy- vagy többgyermekes anyák SZJA-mentessége iránt
Egyre több négy- vagy többgyermekes anya él a Családvédelmi Akcióterv idén életbe lépett újításával: februárban már több mint 42 ezer nagycsaládos anya nem fizetett egyetlen fillér személyi jövedelemadót sem – közölte Tállai András.
Ficsak: hatalmas lépés lenne az szja-mentesség kiterjesztése
2020. febr. 18. 12:17, További hírekcall_made
Hatalmas lépés lenne az szja-mentesség kiterjesztése a háromgyermekes anyákra – közölte a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója kedden az M1 aktuális csatornán.
Februártól lesz ingyenes a meddőségkezelés
Februártól lesz ingyenes a meddőségkezelés
2020. jan. 9. 13:11
A miniszterelnök a 4 gyermeket nevelők után, a 3 gyermekes anyákra is kiterjesztené az SZJA-mentességet.
Januártól folytatódik a Családvédelmi Akcióterv
Januártól folytatódik a Családvédelmi Akcióterv
A jövő év elejétől, január elsejétől két újabb támogatással folytatódik a Családvédelmi Akcióterv - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn az MTI-nek adott interjújában.