csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: szakértő
Hol érdemes most lakást vásárolni Budapesten?

Hol érdemes most lakást vásárolni Budapesten?

2020. dec. 11. 10:00, Otthonteremtési Programcall_made

Idén a pandémia erőteljesen rányomta a bélyegét a fővárosi ingatlanpiacra, ezzel együtt Balla Frigyes ingatlanszakértő úgy véli, a januárban induló Otthonteremtési támogatás hatására a kereslet számottevő növekedése várható. Mint mondja, a budai oldal lakásárai változatlanul magasak, ezért az olcsóbb lehetőséget keresőknek Pest külső kerületeit ajánlja.

Az ember a lépték – Tetőtérbeépítési kisokos

Az ember a lépték – Tetőtérbeépítési kisokos

2020. dec. 9. 15:00, Otthonteremtési Programcall_made

A januárban induló új Otthonteremtési program lehetőséget kínál többgenerációs otthonok kialakítására is. Akár 10 millió forintos támogatást is igényelhetnek a családok tetőterek beépítéséhez. A csalad.hu a CSOK igényléséhez nyújtott útmutató mellett tanácsot ad ahhoz is, hogyan fogjon bele a család a kivitelezésbe, milyen trükkökkel varázsolható igazi otthonná a padlástér.

Tervet dolgoztak ki a népesedési helyzet javítására

2020. aug. 6. 9:00, További hírekcall_made

Megállítható-e a magyarság lélekszámának fogyása? Erre a kérdésre keresi a választ a Jövőnk a gyermek című tanulmánykötet, amely az Összefogás a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely munkájából született meg. A könyv átfogó elemzést ad hazánk demográfiai kilátásairól, és számos újító ötletet tartalmaz a negatív népesedési kilátások javítására – számolt be a Magyar Nemzet.