csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #pályázat
Szeptember 10-ig lehet pályázni az Idősbarát önkormányzat díjra
Szeptember 10-ig lehet pályázni az Idősbarát önkormányzat díjra
2020. máj. 15. 11:23, További hírekcall_made
Szeptember 10-én éjfélig lehet pályázni az Idősbarát önkormányzat díjra, amelynek pénzjutalmát idén egymillióról másfél millió forintra emelték – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken, a család nemzetközi napján.
Megjelent az Idősbarát Önkormányzat Díj Pályázat
Megjelent az Idősbarát Önkormányzat Díj Pályázat
Az önkormányzatok idősügyi feladatainak ellátását ismeri el az idén 17. alkalommal kiadott Idősbarát Önkormányzat Díj pályázati felhívás.
Már lehet pályázni a Nemzeti Tehetség Programra
Már lehet pályázni a Nemzeti Tehetség Programra
2020. ápr. 27. 13:58, További hírekcall_made
Megjelentek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált Nemzeti Tehetség Program 2020-2021-es tanévre szóló 22 nyílt pályázati-, köztük a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj felhívása az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) weboldalán.
Sorra épülhetnek a biztonságos és szép bölcsődék  – átadták az ötletpályázat díjait
Sorra épülhetnek a biztonságos és szép bölcsődék – átadták az ötletpályázat díjait
2020. márc. 2. 14:07, További hírekcall_made
– Soha nem volt akkor szükség a bölcsődékre, mint ma, és soha nem volt arányában annyi bölcsődei férőhely, mint most van – fogalmazott beszédében Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Miniszterelnökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Lechner Tudásközpont és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért együttműködésében hirdetett bölcsődeépítési ötletpályázat díjátadóján.
Felajánlásukkal segíthetik az adózók a fiatal tehetségeket
Felajánlásukkal segíthetik az adózók a fiatal tehetségeket
2020. febr. 28. 13:41, További hírekcall_made
Idén is várják a személyi jövedelemadó második 1 százalékát a Nemzeti Tehetség Program számára. Az adózók felajánlásait Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár tájékoztatása szerint közel azonos összeggel egészítik ki a központi költségvetésből.