csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #maradjotthon
Mindennapi hősök
Mindennapi hősök
2020. ápr. 16. 16:00, További hírekcall_made
A fenti címmel indított videó sorozatot Novák Katalin a Facebook oldalán. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár olyan embereket mutat be, akik kitartóan dolgoznak a járvány idején is. Ezekből a történetekből szemezgettünk.
EMMI: Szinte kizárólag írásbeli érettségi vizsgák lesznek idén
2020. ápr. 16. 13:09, További hírekcall_made
A Kormány az érettségi vizsgák időpontját a járványügyi szempontok alapján határozta meg, ezért döntött a mielőbbi, 2020. május 4-i kezdés mellett. A járványhelyzet, a vizsgázók és a pedagógusok, valamint a felsőoktatási felvételiben érintettek érdekeinek figyelembevételével, csak az írásbeli vizsgákat szervezik meg – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
A felnőttképzésben részvevők is igényelhetik a Diákhitel Pluszt
2020. ápr. 14. 12:29, További hírekcall_made
A felsőoktatási hallgatók mellett a 18-55 éves, felnőttképzésben részt vevők is igényelhetik a májustól elérhető, szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Pluszt – közölte Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Idén csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartanák meg
Idén csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartanák meg
2020. ápr. 9. 11:04, További hírekcall_made
Idén csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartanák meg az oktatási akciócsoport javaslata szerint – mondta a köznevelési államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön, és közölte, a javaslatokról várhatóan a jövő szerdai kormányülésen dönt a kormány.
Törlesztési moratórium a diákhitelre
Törlesztési moratórium a diákhitelre
2020. ápr. 8. 15:15, További hírekcall_made
A járványhelyzet miatt a diákhitelre is érvényes a moratórium, vagyis év végéig nem kell fizetni a törlesztőrészleteket, ráadásul az igénylés határideje hosszabb lett, és online is lehet intézni a kérelmet.