csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #diákhitel
Csaknem tízezren igényelték a Diákhitel Pluszt
2020. máj. 19. 9:36, További hírekcall_made
Kevesebb mint három hét alatt csaknem tízezren igényelték a maximum félmillió forintos, teljesen szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Pluszt – közölte a Diákhitel Központ vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
A felnőttképzésben részvevők is igényelhetik a Diákhitel Pluszt
2020. ápr. 14. 12:29, További hírekcall_made
A felsőoktatási hallgatók mellett a 18-55 éves, felnőttképzésben részt vevők is igényelhetik a májustól elérhető, szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Pluszt – közölte Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Törlesztési moratórium a diákhitelre
Törlesztési moratórium a diákhitelre
2020. ápr. 8. 15:15, További hírekcall_made
A járványhelyzet miatt a diákhitelre is érvényes a moratórium, vagyis év végéig nem kell fizetni a törlesztőrészleteket, ráadásul az igénylés határideje hosszabb lett, és online is lehet intézni a kérelmet.
Ötezer fiatal kapott segítséget a diákhitel törlesztéséhez
Ötezer fiatal kapott segítséget a diákhitel törlesztéséhez
2019. szept. 11. 13:47, Családvédelmi Akciótervcall_made
Több mint ötezer család élt a diákhitel-tartozás felfüggesztésének és elengedésének lehetőségével az intézkedés tavaly január 1-jei bevezetése óta – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Diákhitel Központ előtt tartott sajtótájékoztatón.
Kétmilliárd forintnyi diákhitelt engedett el az állam az édesanyáknak
Kétmilliárd forintnyi diákhitelt engedett el az állam az édesanyáknak
2019. aug. 28. 10:30, További hírekcall_made
Több mint kétmilliárd forintnyi diákhitelt engedett el a Diákhitel Központ Zrt., miután a kormány családpolitikájának elemeként a második gyermek megszületése után az édesanyák diákhitelének 50 százalékát, a harmadik gyermek után pedig a teljes összeget elengedi az állam – közölte Magyar Péter, a társaság vezérigazgatója.