Válassz egy jóembert! - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Válassz egy jóembert!

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
2020. nov. 11. 14:43
Életmód

Jóemberek nélkül rosszabb hely lenne a világ. De szerencsére sokan vannak. A Kopp-Skrabski-díjjal őket szeretné megmutatni a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is.

– Hogy van az, hogy léteznek emberek, akikről csak úgy süt a derű és a jóindulat? Ők azok, akikhez legnagyobb és legbensőbb gondjainkkal fordulhatunk, mert bízhatunk a meghallgatásban és a megoldás megtalálásában. Ők azok, akikre jó szívvel bízzuk gyerekünket is, mert tudjuk, jó kezekben vannak náluk. Ők azok, akik nélkül rosszabb hely lenne a világ. Ők a helyi és tágabb emberi közösségek kovászai, családok önzetlen segítői, és egyben a Kopp-Skrabski-díj közönségszavazásának jelöltjei – írja a Három Királyfi három királylány mozgalom a díj felhívásában.

Őket szeretnék megmutatni a nagyvilágnak, hiszen amit ők tesznek, amivel ők foglalkoznak, az szorosan összefonódik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tevékenységével és alapértékeivel.

Ez az a verseny, ahol egy pályán vetélkedik egymással a lelkész, a hittantanár, az iskolaigazgató, a családgondozó, a szülésznő és a táncművész. A jelöltek között vannak, akik zarándoklatuk kilométereit használták fel adománygyűjtésre, és van, aki meséivel segíti a sérült gyerekek integrációját.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pályázatán egy személyre és egy házaspárra lehet szavazni. Itt megismerheti őket: https://www.facebook.com/koppskrabski

A közönségszavazása még november 20-ig tart: https://www.haromkiralyfi.hu/kopp-skrabski-dij-2020#szavazoform

A díjról és a tavalyi győztesekről (nyitóképen) bővebben itt: https://www.haromkiralyfi.hu/kopp-skrabski-dij-2019