csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #utazás
Kempingezzünk a gyerekkel!
Kempingezzünk a gyerekkel!
2019. júl. 23. 10:13, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Amekkora kaland a gyermekeknek a sátorozás, legalább akkora kihívás a szülőknek megteremteni a feltételeit, hogy élvezhető szinten kényelmes és pihentető legyen a családi vakáció.
Külföldre kocsival 2 gyerekkel – pipa
Külföldre kocsival 2 gyerekkel – pipa
2019. júl. 18. 9:25, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Pihentető kisgyermekes családi nyaralás igenis létezik! Titka – legalábbis nálunk ez vált be – a kölcsönös alkalmazkodás, és nem árt egy precízen kitöltött excel-táblázat sem.
Megújulnak a turistaházak
Megújulnak a turistaházak
2019. júl. 17. 9:58, Életmódcall_made
Közel hatszázmillió forintos kormányzati támogatással húsz turistaház újul meg idén – derült ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának tájékoztatásából. Dömötör Csaba egy írásbeli kérdésre válaszolva idézte fel, hogy 2010 óta jelentős szemléletváltás történt az ökoturisztika területén – adta hírül a Magyar Nemzet.
Több magyar nyaral idén
Több magyar nyaral idén
2019. júl. 16. 13:03, Életmódcall_made
A tavalyinál 5 százalékkal többen, vagyis a megkérdezettek 64 százaléka megy nyaralni idén, és több pénzt is fognak költeni – derül ki a Budapest Bank felméréséből.
Rejtett kincsek Horvátországban
Rejtett kincsek Horvátországban
2019. júl. 11. 14:57, Életmódcall_made
Az Adria gyönyörű partvidéke, a sok kisebb-nagyobb sziget főként a tenger szerelmeseit vonzza. De sok rejtett kincset fedezhetnek fel azok, akik kicsit eltávolodnak a zsúfolt strandoktól.