csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #szakértő
Lehet, hogy nem hall jól a gyermekem?
Lehet, hogy nem hall jól a gyermekem?
2020. febr. 25. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Minden ezer kisgyermekből három hallássérüléssel születik. A gyermekut.hu szakembere, Szabóné Harangozó Andrea gyógypedagógus, logopédus tanácsadó szakpszichológus elmondja, milyen jelek együttesénél kezdjünk el gyanakodni, milyen szakemberek segítségét kérhetjük.
Netes randik: Kitartónak kell lenni!
Netes randik: Kitartónak kell lenni!
2020. jan. 31. 6:00, Párkapcsolatcall_made
A társkereső oldalak megítélése az elmúlt tíz évben sokat változott, hiszen egyre többen találják meg életük párját az interneten keresztül. A csalad.hu utánajárt, mire érdemes figyelni, ha online keressük a szerelmet.
Cukorbeteg a gyermek? Van segítség!
Cukorbeteg a gyermek? Van segítség!
2019. nov. 14. 6:00, Életmódcall_made
A 21. század egyik legnagyobb népegészségügyi problémája a cukorbetegség. Becslések szerint 2030-ra akár a félmilliárdot is elérheti a diabéteszesek száma. November 14-én, a diabétesz világnapján az egyik legfontosabb üzenet: késlekedés nélkül orvoshoz kell fordulnia annak a szülőnek, aki gyanítja, hogy gyermeke cukorbeteg lehet.
Mit néz meg a dietetikus a címkén?
Mit néz meg a dietetikus a címkén?
2019. okt. 3. 5:00, Életmódcall_made
Kíváncsiak voltunk, hogy egy dietetikus minek alapján választ a különböző élelmiszerek közül bevásárlás közben. Ezért megkértük Szűcs Zsuzsannát, hogy ossza meg velünk, szakemberként ő mit tart döntő kritériumnak, amikor ránéz egy élelmiszercímkére.
Mi a hosszú kapcsolat titka?
Mi a hosszú kapcsolat titka?
2019. szept. 12. 14:00, Párkapcsolatcall_made
Van úgy, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél ambiciózus és folyamatosan igényli a fejlődést, míg a másik jól érzi magát a megnyugtató állandóságban és szívesebben marad a komfortzónáján belül. Hogyan és meddig tudunk kompromisszumot kötni? Erről kérdezte a csalad.hu Megyeri Zsuzsanna pszichológust, pár- és családterapeutát.