csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #recept
Készítsünk gyümölcsfagyit házilag!
Készítsünk gyümölcsfagyit házilag!
2020. júl. 25. 8:00, Életmódcall_made
Finom, egészséges, a gyerekek pedig legalább olyan örömmel vetik bele magukat a jégkrémkészítésbe, mint amikor pár órával később a hideg finomságok bekebelezésére kerül sor.
Grillezés a’la Bence
Grillezés a’la Bence
2020. jún. 1. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Azt hiszem, az egyik fő nyári kedvencemről még nem írtam. Pedig most, hogy újra szabad lesz találkozni, tisztes távolságból barátot, családtagot köszönteni vagy éppen az újranyitó kis üzletekbe elmenni, első dolgom lesz: GRILLEZNI!
Változatos tésztareceptek
Változatos tésztareceptek
2020. máj. 24. 8:00, Életmódcall_made
Anyukák számára a legegyszerűbb és leggyorsabb ebéd, sok gyereknél pedig a legnagyobb kedvenc a tészta. De egy idő után ezt is meg lehet unni. Néhány ötletet adunk, hogyan frissítsük fel a jól bevált családi tésztarecepteket.
Főzze meg híres emberek ételeit a családnak!
Főzze meg híres emberek ételeit a családnak!
2020. máj. 17. 8:00, Életmódcall_made
Bizonyára senkinek sem kell bemutatni a Margherita pizzát vagy a Pavlova tortát, de vajon a történetüket is ismerjük? A rövid kis anekdotákhoz természetesen recepteket is adunk.
Mindent bele bogrács
Mindent bele bogrács
2020. máj. 2. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Magyarország szerintem a tízmillió bográcsozni (is) és grillezni (is) tudó országa. Magam is adófizető állampolgárként ebbe a kategóriába tartozom. De, mint minden főzésnél/sütésnél, a titok itt is az előkészületekben rejlik. Hát íme az én híres paprikás-krumplim, avagy a mindent bele…